Over mij

Welkom

Je bent tot hier geraakt, zotjes! Wil je me wat beter leren kennen, check hieronder.

Boys Mom sinds december 2014 en voor de tweede keer sinds januari 2017.
Vrouw van een fantastisch lieve en ook stoere man (dat laatste moest ik van hem er bij zeggen – zijn reputatie, zeg! ;)).

Master in de Nederlandse en Zweedse Taal- en Letterkunde.
Copywriter en taaltrainer NT2 (= Nederlands voor anderstaligen).

Probeert Superwoman te zijn in haar rol als mama én vrouw én kokkin én kuisvrouw én ondernemer én… Onmogelijk uiteraard! Beseffen we steeds vaker. Beetje bij beetje leren we ook de imperfecties te omarmen. En te genieten.

Houdt van: mijn 3 mannen, koken & eten, taal, dansen, wielrennen, yoga, familie, reizen, vrienden, lijstjes, post-its, muziek. (de volgorde is random en geenszins volgens voorkeur – behalve dan die eerste)

Houdt niet van: chaos, arrogantie, baantjes delen in het zwembad, kortzichtigheid.

Op deze blog wil ik mijn gedachten neerschrijven, zodat ze niet in mijn hoofd blijven ronddwalen. Daarnaast hoop ik met mijn schrijfsels andere vrouwen te inspireren en aan te tonen dat de perfecte Instagramfoto’s soms heel ver af liggen van de realiteit. En dat dat niet erg is.

Vind je de weg hiernaartoe en blijf je plakken? Dankjewel! Ik hoop dat ik je kan blijven boeien… Tips en suggesties zijn natuurlijk altijd welkom.

Enjoy!

Mama Fien

P.S.: de foto’s op de blog zijn van mij. Gelieve die niet te gebruiken en te verspreiden als de jouwe. Vind je mijn foto’s echt mooi, dan mag je ze delen, maar denk aan de credits aub… 

P.S.2: de teksten op de blog zijn ook van mij. Ze zijn een uiting van mijn gevoelens en mijn meningen. Ze zijn absoluut niet bedoeld als “de waarheid”.  Heb jij andere ideeën over bepaalde onderwerpen, dan lees ik het graag, maar houd het beschaafd aub. 

Merci! 

4 thoughts on “Over mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.