Mijn 20 voor 2020 – update

Het is juni, mensen! De zesde maand van het jaar, bijna de helft is gepasseerd. En een derde van die helft brachten we door in ons kot. Stel u voor! Wie had dat gedacht toen we allemaal op 1 januari onze goede voornemens met de wereld deelden? 2020 ging een GOED jaar worden! We gingen ons best doen. We verdienden het om minder miserie mee te maken dan in 2019. Of we wilden verder op het élan dat gestart was in het vorige jaar. In mijn geval was het dat laatste. Nu durf ik al te stellen dat 2019 zoveel beter was dan 2020 tot nu toe! Maar 2019 was dan ook een topjaar voor mij! Al wil dat niet zeggen dat 2020 volledig in het water moet vallen door een pandemie.

Ah nee! Mijn 20 “voornemens” die ik geformuleerd had begin dit jaar schieten dan misschien niet zo goed op als verwacht, er zit toch nog altijd beweging in! Sommige dingen zal ik misschien niet meer verwezenlijkt krijgen dit jaar. Maar hey, elk jaar zijn er wel onvoorziene omstandigheden. Dit jaar was dat Covid-19. Oké, a pretty big one, geef ik toe. Maar toch. Dat wil niet zeggen dat we er niet alsnog een mooi jaar van kunnen maken.

Ontbijtje op de werf voor Moederdag. Creativiteit in ons kot in 2020.

Bij deze al een kleine update

 1. 15 boeken lezen. Ik ben net klaar met boek 7 en nummer 8 én 9 liggen al klaar. We zitten halverwege het jaar en een coronacrisis mét kinders en thuiswerk verder, dus dat valt goed mee naar mijn standaard. Upside: ik begin het plezier weer terug te vinden in lezen, dus die volgende 8 boeken moet zeker lukken! Leestips zijn trouwens nog altijd welkom 😉
 2. 2 cursussen volgen. Done. Een reeks workshops van Frankwatching en de Marketing Foundations van Anouck van Ampersand. Allebei volledig in mijn copywriting-straatje en serieus interessant. Vaak vooral opfrissing van wat ik al wist, maar altijd leuk om te zien dat ik het toch niet al al die tijd compleet verkeerd doe 😉
 3. 3 ideeën uitwerken voor een boek. Nope. Zal er dit jaar misschien ook niet meer inzitten, vrees ik. Maar zeg nooit nooit. Een verrassing is altijd mogelijk, niewaar
 4. Maandelijkse date night met Koen. Niet bijgehouden tijdens de lockdown. Wel eens samen “date night” thuis gehouden nadat de kindjes in bed zaten. Met afhaalmaaltijd en kaarsjes en al. #romantic
 5. Wekelijks uitstapje met het gezin. Goed bezig voor de lockdown. Tijdens de lockdown deden we zelfs iets vaker “uitstapjes”. Naar het nieuwe huis, naar het bos of gewoon een wandelingetje of fietstochtje in de buurt.
 6. De Ronde Van Vlaanderen (voor mietjes) rijden. Nope. (Nog) niet gelukt. Ik werk er wel nog altijd naartoe. Zal voor ergens tijdens of net na de zomer zijn.
 7. Grote kuis houden in onze spullen. Stapsgewijs keihard mee bezig.
 8. Een leuke foto-deco maken. Nog niet gedaan. Warre vindt dat dat morgen af moet zijn, want hij staat niet op de foto’s in het toilet. Allez, technisch gezien staat hij er wel een paar keer op, maar dat telt niet.
 9. Wekelijkse meeting houden met Koen. Een echte meeting kan je het niet noemen, maar we spreken wel wekelijks af hoe we de komende week moeten plannen.
 10. Een goed facturatieprogramma aankopen. Done. Voorlopig grote fan van Creative Shelter. Ideaal voor creatives, want houdt ook rekening met auteursrechten en zo.
 11. Een tripje plannen met Delphine. Staat op de planning voor ergens in oktober, maar nog niets geboekt. You never know he…
 12. Een coworking space uitproberen. Nog niet gedaan. Zal misschien nog niet voor direct zijn.
 13. 3x/week 10 min. buikspieroefeningen en/of yoga. Working on it. Lukt meestal wel, sommige weken zelfs elke dag! #strever
 14. In augustus een volledige maand verlof nemen. Zal nu misschien maar 3 weken worden, gezien de coronacrisis en het financiële verlies dat we (vooral Koen en de brouwerij) geleden hebben.
 15. 30 posts publiceren op deze eigenste blog. Dit is nummer 10. Ik zal dus nog serieus uit mijn pijp mogen komen als ik dit doel wil halen.
 16. Een website laten maken voor DeeDeeCopy. Mijn liefste DPG Media-collega Leen is as we speak bezig met het ontwerp. Ze zal ook de foto’s maken waardoor ik er eens echt goed uitzie! Whoop whoop!
 17. Minstens 1x naar de wellness gaan. Nog niet kunnen plannen. Verder dan in mijn eigen bad liggen weken met kinderstemmetjes op de achtergrond kom ik voorlopig niet. Merci Covid-19.
 18. Mijn haar laten groeien tot minimum 30cm voor Think Pink. Working on it. Al is lang haar soms ambetanter dan ik had gedacht. Ik heb nog een 10-tal cm te gaan, denk ik. Tenzij ik voor een pixie cut ga, dan zou het nu al lukken. Maar ik wil nog schouderlengte overhouden, dus nog even sparen.
 19. Een nieuwe fancy laptoptas kopen. Ik wil het nog altijd, maar zal financieel niet aan de orde zijn dit jaar.
 20. Mijn ideale parfum vinden. Nog niet gezocht. Heb efkes andere prioriteiten nu.

En jij? Heb jij ook doelen gesteld voor 2020? En hoe vlot dat bij jou? Deel het in de comments, ik ben wel eens benieuwd. Heb je er een blogje over geschreven? Ik kom graag meelezen!

De originele post nog eens lezen met de uitleg en het waarom achter mijn 20 voor 2020? Kan hier.

Published by

Delphine

Soms een Superwoman, soms hulpeloos. Maar vooral gewoon Delphine.

3 thoughts on “Mijn 20 voor 2020 – update

 1. Ondanks de omstandigheden loopt je lijstje nog goed! Ik probeer één dezer dagen ook eens een update te posten, maar heb wat schrik voor het resultaat. 😉
  Het moederdagontbijt op de werf zag er alleszins zalig uit!

 2. Leuk dat je je doelen bent gaan herbekijken, dat doet er me aan denken om de mijne ook eens van onder het stof te halen! Goed bezig ondanks de hele corona madness he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.