2019 was het jaar van…

Grote stappen

 • Die ene grote sprong in maart, toen ik startte als zelfstandig copywriter. En dan ook de grote stap naar Vilvoorde waar ik tussen fantastisch fijne en creatieve collega’s teksten schrijf voor o.a. VTM en Qmusic.
 • Warre zette de stap naar school en weg van de crèche (hallo, geld op de bankrekening!)
 • Warre zette de stap naar het potje. Bye bye pampers! En ook wel: hallo, geld op de rekening!
 • Dat huis van ons! (bye bye, geld op de rekening!) Na een relatief korte, maar krachtige zoektocht vonden we een nieuwbouwproject waar we onze eigen stempel op konden drukken. Eind november zijn ze eraan begonnen. Updates volgen op deze blog (ik maak er werk van, beloofd!).

Family Time

 • Weekendjes weg: met mijn familie, met Koen zijn familie, met ons gezin, met mijn beste vriendin. Opnieuw in 2020, graag!
 • Ons mobilhome-avontuur. Het is niet omdat ik er niet over geblogd heb dat het niet gebeurd is (raar, maar waar!). Genoten van het moment zelf enal. Maar hieronder dus wel enkele sfeerbeelden.
 • Kleine uitstapjes: boottochtje door Gent op mijn verjaardag, een regenachtige Spiekpietjesdag aan zee, boswandelingen… Tijd maken voor wat écht belangrijk is, dat was een prioriteit in 2019 en zal dat ook zijn in 2020.

Sportieve uitdagingen

 • Ik daagde mezelf een klein beetje uit op de fiets. Van de Kemmelberg tot een matige fietsweek in Frankrijk. Ik geniet er steeds meer van en kijk ernaar uit om in 2020 het korte parcours van De Ronde te doen.
 • Sep daagde zichzelf ook uit: bye bye steunwieltjes!
 • Sep startte met voetballessen, samen met zijn beste vriendje. Een nieuwe De Bruyne zal hij niet worden, maar hij geniet ervan.

En verder…

 • Ijsjes! (de boys ontdekten die dit jaar en hadden meteen de smaak te pakken)
 • 5 minutes of fame met een promofilmpje voor ’t Verzet en mijn stem in een radiospotje voor Boer zkt Vrouw. Stemmenwerk, ik zou dat wel nog zien zitten – geen idee of ik er geschikt voor ben, maar het is wel plezant om te doen!
 • Ecologischer leven: shampoobars, met pottekes naar de slager, zelfgemaakte schoonmaakproducten, van 2 auto’s naar 1.
 • Leren schrijven (Sep)
 • Leren praten (Warre)
 • Dino’s. Overal dino’s. En dan nog meer dino’s.

Published by

Delphine

Soms een Superwoman, soms hulpeloos. Maar vooral gewoon Delphine.

5 thoughts on “2019 was het jaar van…

 1. Het was bij jullie inderdaad het jaar van de grote stappen 🙂 Dat mobilhome avontuur daar wil ik precies toch wel eens wat meer over te weten komen 😉 Net als dat stemmenwerk!

  1. Haha, “stemmenwerk”: heb verschillende zinnen moeten inspreken waarvan er uiteindelijk 1 in het spotje kwam. En over de mobilhome zal ik toch es moeten schrijven

 2. Een ijsjesjaar moet wel een goed jaar zijn! :p
  Ook benieuwd naar het mobilhomeavontuur. Ik heb een mobilhomekater sinds een reis met mijn ouders in mijn tienerjaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.