Ow Yeah’s en Oh No #8

Laten we eerlijk zijn, een wekelijks overzicht is dit al lang niet meer. Daarvoor zou ik de discipline moeten hebben om dit wekelijks te schrijven en te publiceren.
Een overzicht van de hoogtes en laagtes van de afgelopen week. Daar houden we het op.

Ow Yeah’s

Deze week stond in het teken van 2 redelijk waanzinnige hoogtes en veel kleinere lichtpuntjes.

  • Heel stiekem – in’t geheim – ging ik de afgelopen weken af en toe langs bij Medialaan. Dinsdag was dan het finale gesprek: ik ben vanaf maandag 3 juni de freelance copywriter van de marketingdienst bij VTM. Ik zal ongeveer 3 dagen per week in het exotische Vilvoorde vertoeven alwaar ik spitsvondige en hilarische reclameteksten ga verzinnen voor VTM en andere Medialaan DPG Media-merken. Ik liep er al Sandra Bekkari en Matthias Coppens tegen het lijf (jammer dat Dieter bij die andere zender werkt ;)) en kijk er al naar uit om vriendjes te worden met de rest van BV-land. (MWOAHAHAHAHA, van onder mijn onzichtbaarheidscape) En ik word daarmee ook semi-sort-of-halve-collega van die andere kick-ass copywriter. Daarnaast schrijf ik ook nog altijd artikels voor de afdeling waar said kick-ass copywriter creative content manager is. Media World Domination is my ambition, bitchezz
  • Niet zo stiekem of in’t geheim vertrokken wij gisteren op fietsreis. Ik zit dit te typen in het mooie heuvelachtige Saint-Plantaire waar ik net mijn eerste ritje achter de rug heb. We willen dagelijks de bergjes te verkennen. Allez, dat is het plan. Maar er is ook een verwarmd zwembad en wijn en chipkes en kilo’s kaas.
  • Ik had deze week ook leuke klantenmeetings en besefte nog maar eens hoeveel geluk ik heb dat ik dagelijks kan doen wat ik graag doe. En hoe stom ik geweest ben om zo lang te blijven aanmodderen in jobs die mij meer neerhaalden dan vooruithielpen.
  • Sep is de max. Ma echt! En blijkbaar zeg ik vaak OH MY GOD, want het kind roept die woorden na bijna elke zin. Gelukkig kan ik me nog inhouden met de F*CK waar ze kinderen bij zijn. Zou nog net iets schaamtelijker zijn.

Oh no

Euhm, moet ik het nog zeggen?
Hoe kan ik deze verkiezingsuitslagen verantwoorden tegenover mijn kinderen? We proberen hen op te voeden als kritische, rechtvaardige en open minded mensen met gezond verstand. En dat in een land waar dat gezond verstand duidelijk erg ver zoek is.
Echt waar, sorry mannekes. Mama deed doet haar best.

Published by

Mamafien

Soms een Superwoman, soms hulpeloos. Maar vooral gewoon Delphine.

2 thoughts on “Ow Yeah’s en Oh No #8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.