At the moment

Man, hier is net een wervelwind gepasseerd de afgelopen twee maanden.
Ik had mijn beste vriendin niet meer live gezien sinds november. Het duurde door de drukke agenda’s ongeveer twee maanden voor we alle meters een gelukkig nieuwjaar konden wensen. En ondertussen vierden we nog een verjaardag. Maar we deden nog veel meer.

 

We slaagden erin om ons “Dit was 2018”- fotoalbum nog binnen een respectabele periode na het aflopen van dat jaar te maken. Een klein beetje dankzij een samenwerking met Smartphoto.be die ik voor deze blog had. Neen, ik heb niet voor mijn fotoalbum betaald. Maar met die cadeaus voor de meters en onze kerstkaartjes erbij hadden die sowieso al een goeie klant aan ons 😉 Het is een kwestie van geven en nemen hé.

Mijn foto doet het boek echt geen eer aan, sorry mannekes.

Die cadeaus voor de meters vond ik trouwens de max. Het is eens iets anders dan een sleutelhanger. Zelfs als ze de plant laten doodgaan, kunnen ze de potten met die knappe gezichtjes blijven gebruiken. Ik ben ook wel een beetje trots op de lichte druk die ik hen opleg met mijn quote op de bloempot 🙂  

We hebben beslist dat de rondreis door Scandinavië met de mobilhome nog en jaartje (of twee) zal moeten wachten. Tja, eerst dat gat in mijn hand dichten. In mei ga ik wel op fietsreis met mijn papa/coach en mijn gezin gaat mee. Dat wordt onze “grote” reis van dit jaar. Voor de rest wat uitstapjes hier en daar en een rustig zomerverlof aan de Costa Pelouse.

Het klimaat houdt ons (mij) hier toch redelijk bezig. Ik maakte eerder al mijn eigen vaatwaspoeder (waarvoor ik binnenkort eens een ander recept ga zoeken, want toch niet echt tevreden) en heb nu ook een kleine 5 liter zelfgemaakt wasmiddel (tot nu toe geen klachten). We gaan de verspilling en plastic soep zoveel mogelijk tegen en gaan zelfs onze tweede auto verkopen. Iemand die een schattige Twingo wil?  

Het is niet omdat we besparen, dat we het er niet meer van nemen. Ge zijt een luxebeestje of het zijt het niet hé! Koen had vorig jaar op het Zythos bierfestival met zijn stand alweer een etentje en overnachting in Leuven gewonnen. Vorige keer was het aan zijn compagnon, nu was het aan hem. En hij nam mij mee. Ikke blij! Hij ook, geloof ik graag 😉
Zesgangendiner bij Het Land Aan De Overkant, dat kon wel tellen. Met aangepaste wijnen/bieren. Al een chance dat we te voet waren. We hebben echt wel super hard genoten van de 24u in Leuven. Beetje rondwandelen, genieten van het zonnetje en een gigantisch stuk chocoladetaart bij De Werf. En ja, ook (vooral window-)shoppen. Manlief ging mee. Omdat we 13 jaar samen waren en hij mij een plezier wou doen. Alleen maar daarom. Niet omdat hij dan ook binnen mocht gaan bij Animaux Spéciaux.

Verder hielden we ons de afgelopen maanden bezig met wandelen met de kindjes, ploeteren door de sneeuw en vallen met de fiets (dat laatste gelukkig maar één keer). En met weinig foto’s maken. Want mijn gsm is binnen voor herstel en ik heb ondertussen een crappy ding meegekregen met een barst door de al even crappy camera. Maar voor de rest ben ik wel content van de service van den Vanden Borre hoor!

En nee, de reden van de afwezigheid op deze geweldige online plek staat hierboven niet vermeld. Maar geen zorgen, binnenkort ben je weer helemaal mee.


Published by

Mamafien

Soms een Superwoman, soms hulpeloos. Maar vooral gewoon Delphine.

3 thoughts on “At the moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.