At the moment VII

Het is je waarschijnlijk ook opgevallen dat ik de sociale media wat links laat liggen de laatste tijd. En dat is helemaal niet omdat er niets te vertellen valt, integendeel. Er is zodanig veel gaande dat ik gewoonweg vergeet om foto’s te maken en die te delen. Ook op de blog is het behoorlijk stil. Dat wil niet zeggen dat er niets in de pijplijn zit, het komt er gewoon niet uit. Dat publiceren zelf zit er niet in, want het blijft vaak bij halve concepten. Maar soit, nu toch eens eentje dat wel voorbij de gevreesde eindredactie is geraakt 🙂 

Wat ik dan zo allemaal wél uitspook tegenwoordig? Goed dat je het vraagt, want hier komt het antwoord.

Ik heb genetwerkt. Iedereen weet dat je als ondernemer uit je kot moet komen en jezelf moet tonen. De schijnwerpers op jezelf richten en aan de wereld verkondigen dat jij de beste bent. He-le-maal mijn ding, dus. Met knikkende knieën en een beetje schaapachtig lachend waagde ik mij vorige week dinsdag aan mijn eerste echte netwerkevent voor jonge ondernemers. Interessante mensen ontmoet. Zelfs de zus van mijn danslerares. Dat het ne kleine wereld is!

Mega enthousiast voor de zwemles!

Ik heb gezwommen. Vorige woensdag ging ik met Sep naar zijn eerste zwemles bij de schildpadjes in Zwevegem. Ouders mochten moesten mee in het water. Koud man! Gelukkig zat het lesje er na een halfuur op en kon Sep (en ik) nog wat opwarmen in het ploeterbadje. Op donderdag ga ik telkens zelf mijn baantjes trekken in Oudenaarde. Steevast met jacuzzi en hammam om af te sluiten. Spiertjes beetje verwennen hé 😉 Alleen was het enkele weken geleden iets minder relaxen, toen plots een zekere geestelijke, die zijn naam leende aan een populair bier van ’t Verzet, binnenkwam. Ge verwacht zo’n mensen daar niet. Al kan ik natuurlijk zeer goed begrijpen dat ook zij nood hebben aan wat relaxatie. En God heeft daar volgens mij ook niets op tegen.

Ik sport dat het een lieve lust is. Op woensdag ga ik dansen, op donderdag zwemmen en yoga en in het weekend fietsen met de papa. Ik ben behoorlijk goed bezig, al zeg ik het zelf. Soms is het wat veel. Zo was ik vorige week élke avond weg, met dat Unizo-gedoe en nog een oudercontact in de crèche erbij (ja, onze crèche houdt oudercontacten, blijkbaar is dat niet overal zo?) Soms moet ik mezelf dan ook écht motiveren om toch nog te vertrekken, zeker als Koen alweer alleen is om de kindjes in bed te steken. Maar ik voel zo hard dat mijn lichaam er deugd van heeft en gelukkig ziet Koen dat ook en gunt hij het mij.

Te voet naar het oudercontact gaan en de zonsondergang kunnen meepikken onderweg. Zalig toch!

Ik plan veel meer, maar ook veel minder. If this makes any sense? Voor mij ook ni, ze … Ik heb nog nooit zo een volle agenda gehad, zoveel op mijn to-do lijst gehad en zo veel hooi op mijn vork genomen. En ik krijg het meestal geregeld, met dank aan manlief en schatten van ouders. Maar behalve mijn digitale agenda heb ik geen planningssysteem. Ik hou ervan om op zondag uitgebreid de tijd te nemen om de volgende week te plannen en om elke dag alles mooi bij te houden in mijn poging-tot-een-buj (I even know the lingo! *geek*). Maar nu komt het daar zelfs niet van. Het heeft twee weken mooi gewerkt op die manier, maar ik merk dat mijn hoofd te vol komt. Ik zal dus echt eens een brain dump moeten inplannen.

 

Ik geniet van mijn familie en vrienden. Want ja, hoe meer ik te doen heb, hoe meer ik echt tijd maak voor mijn gezin en mijn vrienden. Voor tripjes naar Harry Malter bijvoorbeeld. Of etentjes  met mijn bestie. Of voor het eetfestijn van KSA Mater, samen met de schoonfamilie.

Eetfestijn – met tombola – en blokfluiten in de prijzenpot…

Dat er dus het één en ander op mijnen boterham lag de afgelopen weken. En dat het er de komende weken / maanden niet op zal verbeteren. Maar allemaal leuke dingen. Ik kijk er al super naar uit en krijg al energie door eraan te denken 🙂

En nog een random foto van het schuldbesef van mijn zoon nadat hij een plantje omgooide. *Parenting skills on point*

Published by

Mamafien

Soms een Superwoman, soms hulpeloos. Maar vooral gewoon Delphine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.