’t Is weer voorbij, die mooie zomer

De eerste schooldag hebben we gehad, het startschot voor het nieuwe schooljaar. Het lijkt soms alsof 1 september een grotere overgang betekent dan 1 januari.


Hoe dan ook, de zomer is voorbij. Het verschil met de temperaturen en uren zon waarvan we de afgelopen maanden konden genieten, is groot. Het doet me mijmeren over de twee maanden die alweer gepasseerd zijn. Soms leken de dagen wel voorbij te kruipen terwijl andere om waren in een oogwenk. Een kleine terugblik op die mooie zomer is dan ook op zijn plaats, denk ik. Wie mij volgt op Instagram kon trouwens ook al meegenieten (of ga gewoon nu eens kijken, volgen mag altijd ;)).

Door de tropische temperaturen waren we vaak genoodzaakt om verfrissing te zoeken. Waterpret gegarandeerd, dus. Zowel in binnen- als in buitenland.

Leve meters met een zwembad!
Ik heb geen groot zwembad nodig, moeder!

life of a mom blogger…

Het was ook een zomer van familie. Op reis met de neefjes, avondjes met de meter en familiefeesten waar zot veel te ontdekken was. En zelfs een eerste nichtje in het jongensbastion op het einde van de zomer!

Een bos én een antieke trompet, en dat allemaal bij één tante!

Babyborrel done right
Kijk meter, zo!

Een zomer met dagen van ontdekken. Met als belangrijkste thema’s: draaimolens en dieren! We hebben geleerd: draaimolens zijn cool en hoe sneller, hoe beter. En kippen zijn de favoriete dieren van onze zonen (niet bepaald van moeder, maar soit).

Favoriete bezigheid: eitjes rapen bij oma en opa!

Maar ook trage dagen met ons viertjes, heerlijk toch!

En dagen waarop ik tegen 8u ’s morgens al 4 activiteiten had verzonnen voor die kinderen die al twee uur wakker en overactief waren…

En ja, ook dagen van genieten en rust. Genieten van de luxe op mijn verjaardag, genieten van een festivalletje met manlief. En oh, die smaak van versgeplukte frambozen!

Het was een mooie zomer. Die zomer is helaas voorbij. Maar niet getreurd, de herfst en de winter zijn voor knusse avonden onder een dekentje bij een kaarsje. Helemaal hygge.

 

Published by

Mamafien

Soms een Superwoman, soms hulpeloos. Maar vooral gewoon Delphine.

One thought on “’t Is weer voorbij, die mooie zomer

  1. Ik ben helemaal niet gevoelig voor de veranderingen in seizoenen. Toch vind ik 1 september ook een groter kantelpunt. September is the other January zeggen ze. Zomer is zalig maar herfst evenveel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.