Ik trakteer voor mijn verjaardag

Taart en koffie enal! 
Nee, sorry, daar gaat het hier niet over. Tenzij ge de afstand wilt afleggen naar het “verre” Anzegem, dan ontvang ik u met open armen. En koffie, jaja, omdat ge’t zo lief vraagt. 

Dus, ik trakteer. Met antwoorden.
Hè?

Wel, je weet dat het op een verjaardag vaak gebeurt dat een blogger wat random leuke weetjes over zichzelf prijsgeeft. Altijd plezant om te lezen, vind ik zelf. Maar voor ik begon aan mijn lijst met 31 weetjes over deze Superwoman, bedacht ik iets. Laat ik het mezelf eens gemakkelijk maken en mijn lezers aan het werk zetten.
Ik weet heel zeker dat jullie mij graag wat beter leren kennen. Aja, anders zou je hier niet komen lezen hé. Dus, voor mijn verjaardag doe ik dit jaar een “Ask Me Anything”, zoals ze dat zo mooi op Engelstalige blogs noemen.

Het komt dus hierop neer: je kan hieronder in de comments of per mail eender welke vraag stellen die in jou opkomt.

Die vraag kan gaan over mijzelf, mijn kindjes, mijn leven, mijn werk enzovoort.
Je kan ook mijn mening vragen over die ene ingewikkelde politieke kwestie (#spoileralert: ik heb er waarschijnlijk geen, politiek interesseert me nagenoeg geen hol).
Maar je kan me bijvoorbeeld ook suggesties geven voor blogposts. Ik kan alle inspiratie gebruiken.

In de volgende weken zal ik dan telkens één of meerdere vragen beantwoorden in een post, of een post wijden aan jouw geniale idee.

Lijkt je dat wel iets? Laat dan snel van je horen! Me gewoon een gelukkige 31ste verjaardag wensen mag trouwens ook hoor, niet dat ik zit te vissen 😉

Published by

Mamafien

Soms een Superwoman, soms hulpeloos. Maar vooral gewoon Delphine.

5 thoughts on “Ik trakteer voor mijn verjaardag

    1. Dankjewel 🙂 Leuke vraag ook, ideaal om over te bloggen. Ik werk sowieso aan een post met leuke eetadresjes, maar ook waar te gaan met de kinderen of zonder de kinderen bijvoorbeeld. Goed idee. Komt er nog aan! 🙂

  1. Gelukkige verjaardag!! Je bent een kei in schrijven en bent ook professioneel met copywriting bezig: kriebelt het om ooit de sprong als zelfstandig copywriter te wagen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.